Nincs ötlete, mit ajándékozzon családtagjainak névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra? Egyedi, ötletes karácsonyi ajándék ötletre vágyik? Elege van a sablonos, személytelen ajándékokból? Van élet a bonbonon és a  konyakos-meggyen túl!

VHS kazetta

VHS kazetta

Digitalizáltassa családi emlékeit DVD-re! Ballagás, esküvői felvételek, lakodalom, családi nyaralás, kirándulások, szalagavató, és családi felvételek a leggyakoribb témái azoknak a felvételeteknek, amik sokszor pincében porosodva, vagy a padláson egy reklámszatyorban végzik, pedig értékes felvételeket menthetünk meg az utókornak ha videokazettáinkat DVD-re digitalizáltatjuk! Akár a 80-as években készült felvételek is menthetők, és DVD-n, számítógépen már nem romlik tovább a minősége, illetve a lejátszásuk is könnyű, hisz a legtöbb háztartásban már nincs is videolejátszó.

Digitalizálunk hagyományos VHS, és S-VHS kazettáról, de a mini DV, HI8-as, és a VHS-C kazetták sem okoznak problémát. Ugyanez igaz természetesen a zenei magnókazettákra is! További részleteket ide kattintva olvashat! Amennyiben Ön nem győri, olvassa el ezt a tájékoztatót, ahol részletesen leírjuk, hogy juttathatja el hozzánk megmenteni kívánt felvételeit! Élvezze a 80-as, 90-es, és 2000-es évek közös családi pillanatait akár pendrive-ra másolva, hisz a digitalizálást ilyen módon is kérheti!